top of page

ned., 28. jul.

|

Villa de Nordis

Sara Parigi Trio (Italija) @ ZRCALA MEJE /SPECCHI DI CONFINE

Sara Parigi izstopala zaradi svojevrstne uporabe glasu in svoje teatralne odrske prezence. Od leta 2020 se ukvarja s svojim novim solo projektom v italijanščini, kjer so v ospredju elementi art popa ter poudarek na intimnih in potopitvenih atmosferah.

Sara Parigi Trio (Italija) @ ZRCALA MEJE /SPECCHI DI CONFINE
Sara Parigi Trio (Italija) @ ZRCALA MEJE /SPECCHI DI CONFINE

Datum & Kraj

28. jul. 2024, 10:00 – 14:00

Villa de Nordis, Via degli Scogli, 70, 34170 Gorizia GO, Italija

Podrobnosti

10h @ Vila de Nordis (Gorica, IT)

Obisk parka Vile de Nordis z Anno Cecchini, avtorico knjige Lyduska:  La vita tra due mondi della contessa di Salcano (Lyduska: Življenje  solkanske grofice med dvema svetovoma).

11h @ Vila de Nordis (Gorica, IT)

SARA PARIGI TRIO (Italija)

Sara Parigi je toskanska pevka, glasbenica in pisateljica iz Prata.  Leta 2019 je ustanovila skupino Lady in the Radiator, s katero je istega  leta zmagala na tekmovanju Controradio Rock Contest, kjer je izstopala  zaradi svojevrstne uporabe glasu in svoje teatralne odrske prezence. Od  leta 2020 se ukvarja s svojim novim solo projektom v italijanščini, kjer  so v ospredju elementi art popa ter poudarek na intimnih in  potopitvenih atmosferah. Njen prvenec Stanza, ki ga je kot producent  sopodpisal Alessandro Fiori, je izšel letošnjega januarja pri založbi  Viceversa Records.

Zasedba: Sara Parigi: vokal, električna kitara - Luca Landi: saksofon, električna kitara, slide kitare - Neri Bandinelli: perkusije, vzorčenje - Francesco D'Elia: violina, klaviature

Več info: https://www.instagram.com/sa_parigi/

Po koncertu sledi degustacija vin vinske hiše Obiz (IT).

PROST VSTOP!

Projekt  financira Evropska unija iz Sklada za male projekte GO! 2025 programa  Interreg VI-A Italija-Slovenija 2021-2027, ki ga upravlja EZTS GO.

Deli

bottom of page