top of page

pet., 26. jul.

|

Villa de Nordis

The Vegetable Orchestra @ ZRCALA MEJE /SPECCHI DI CONFINE

Dunajski »Zelenjavni orkester« vas vabi na edinstveno avdiovizualno doživetje, obogateno z zelenjavnimi vonjavami! Leta 1998 ustanovljena zasedba, ki igra na inštrumente iz sveže zelenjave, je ostredotočena na raziskovanje ter izpopolnjevanje brezmejne »zelenjavne godbe«.

The Vegetable Orchestra @ ZRCALA MEJE /SPECCHI DI CONFINE
The Vegetable Orchestra @ ZRCALA MEJE /SPECCHI DI CONFINE

Datum & Kraj

26. jul. 2024, 21:00 – 27. jul. 2024, 23:00

Villa de Nordis, Via degli Scogli, 70, 34170 Gorizia GO, Italija

Podrobnosti

The VEGETABLE ORCHESTRA (Avstrija)

Vas zanima, kako zveni zelenjava? Dunajski »Zelenjavni orkester« vas  vabi na edinstveno avdiovizualno doživetje, obogateno z zelenjavnimi  vonjavami! Leta 1998 na Dunaju ustanovljena zasedba, ki igra na  inštrumente iz sveže zelenjave, posebej narejene za vsak nastop, je  osredotočena na raziskovanje ter izpopolnjevanje brezmejne »zelenjavne  godbe« onstran vsakršnih žanrskih omejitev. Pričakujte unikaten šov, ki  se vselej konča z nenavadnim bisom!

Zasedba: Jürgen Berlakovich, Nikolaus Gansterer,  Susanna Gartmayer, Barbara Kaiser, Matthias Meinhar, Jörg Piringer,  Richard Repey, Ingrid Schlögl, Ulrich Troyer, Tamara Wilhelm, Martina  Winkler

Več info: www.vegetableorchestra.org

Vstopnina: 20€ / 17€ (predprodaja)

Predprodaja: vivaticket.com

Projekt  financira Evropska unija iz Sklada za male projekte GO! 2025 programa  Interreg VI-A Italija-Slovenija 2021-2027, ki ga upravlja EZTS GO.

Deli

bottom of page