top of page
trznica2023

Tržnica dobrot 2024

Food Plate

PRIJAVNICA za sodelovanje na tržnici Dobrote sveta na festivalu Glasbe sveta 2024

Spoštovani ponudniki domačih dobrot, 


vabimo vas, da se udeležite zdaj že tradicionalne tržnice Dobrote sveta na gradu Kromberk, zveste spremljevalke čezmejnega festivala Glasbe sveta, ki v Novi Gorici in Gorici (IT) redno gosti svetovno priznane glasbenike. Amfiteater gradu Kromberk bo tudi letos nudil kuliso za tržnico s pestro ponudbo lokalno in ekološko predelane hrane ter žlahtne kapljice iz obeh strani meje. Tržnica Dobrote sveta je prostor za spoznavanje in nakup produktov lokalnih proizvajalcev, ki obenem ponuja tudi prijeten ambient za prijetno predkoncertno in pokoncertno druženje za ljudi vseh starosti. Čakajo nas tri glasbeni večeri: 30. julij/tor, 1. avgust/čet in 3. avgust/sob, s koncerti ob 21. uri. Tržnica Dobrot pa bo potekala že od 19. ure dalje. Zaželeno je, da na tržnici sodelujete vse tri dni. V kolikor to ni mogoče, nam prosim javite, na katere datume boste prisotni: info@glasbesveta.org.


Na voljo je 23 stojnic. Kot vselej doslej je vaše sodelovanje na tržnici brezplačno. Vstop na tržnico je za obiskovalce prost (festivalska vstopnica ni potrebna). Organizator vam nudi stojnico in električni priključek. Prosili vas bomo le za depozit ob potrdilu rezervacije, ki vam bo povrnjen po koncu festivala. Potrdila z vsemi dodatnimi informacijami prejmente kmalu po 17.juliju.


Rezervacija stojnice po dnevih

Promocija dogodka

Promocija dogodka


Ustvarili smo tudi dogodek na Facebook strani, ki si ga lahko ogledate na spodnji povezavi. Veseli bi bili tudi, če bi dogodek delili:

https://www.facebook.com/events/765242482187273/765242488853939


Najlepše hvala!

bottom of page